Om mig

 

Uddannet grafiker med en professionsbachelor i digital konceptudvikling.
Jeg er en god kombination af forståelse for både det visuelle, men også det kommunikative aspekt af både online og offline medier.

Jeg er super-bruger i mange computerprogrammer heriblandt Adobe-programmerne og Microsoft Office-pakken. Jeg springer glædeligt på alle former for opgaver og jeg er lidt af en perfektionist med alt jeg får fingrene i.

Jeg har prøvet krafter med alt fra opsætning af alt fra plakater, brochurer, foldere, hjemmesidedesign og opsætning, Facebookside og opmærksomhedsskabende informationsbilleder til relevant, dialogskabende tekst på de sociale medier. Desuden har jeg erfaring med udvikling af kommunikations- og markedsførings strategier, der gør brug af både online- og trykte medier.

Jeg har prøvet at arbejde med de fleste medier og skulle jeg støde på noget jeg endnu ikke har prøvet kræfter med, er jeg meget lærenem og fokuseret på at blive bedst mulig inden for mit felt.

Som kollega og medarbejder er jeg altid glad og positiv, en holdspiller der elsker at arbejde sammen med mange, men også gerne selvstændigt, hvor jeg virkelig kan fordybe mig i mit arbejde.
Jeg er håndtarbejdende og sætter en ære i at gøre mit bedste hver dag, lige meget hvor stort eller
småt – og jeg har det bedst når der er travlt og man ikke står stille.